HostingProf HostingProf logo

Wij zijn HostingProf

Bij HostingProf denken we graag mee aan de beste oplossing voor jouw online bedrijf! Vraag vrijblijvend jouw offerte aan of neem contact op.

WIE ZIJN JULLIE?

Waarom HostingProf?

HostingProf helpt het MKB, freelancers en ondernemers die veilig, goedkoop en snel online willen gaan. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij websites designen die op elk platform optimaal functioneren. Het hebben van een goede website zorgt voor herkenning bij uw doelgroep en het genereren van nieuwe leads!

Ook voor uw hosting zit u bij HostingProf goed! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan webhosting zoals shared hosting, VPS dedicated en colocatie. Daarnaast heeft onze webhosting vele voordelen waaronder automatische backups, verschillende PHP versies en nog veel meer.

Team
Ervaringen

Deze klanten waren je voor!

Recent klant geworden. Heel fijne oplevering en snelle ondersteuning.

Bert

Websites waren niet meer beschikbaar voor onze regio. Na een week was het nog niet opgelost. Uiteindelijk is het daarna met een nieuw ip op de server opgelost, heel fijn. Al die tijd snel reactie op vragen, behulpzaam, aardig en oplossingsgericht te woord gestaan. Goede support!

DPM

Al een aantal maanden een VPS bij HostingProf, nog geen enkel probleem ervaren!

Kenneth Wolfs Eigenaar Webmedia - Nijmegen

Server in colocatie gezet bij Hostingprof en nog geen seconde spijt gehad. 100% professionele service! Een aanrader voor iedereen.

Mustafa Kutlu Eigenaar Talistech

Overzichtelijk, duidelijk en zeer klantvriendelijk.

Tarik Ă–zdemir

Één van de betere partijen! Altijd goede service & geen vraag is teveel! Heb mijn plek inmiddels gevonden hier!

Glenn Van Hal Eigenaar Giam.nl

Ik ben tevreden! Ik heb een VPS voor al me test websites.

Jestin Hoogeveen Eigenaar Cotive

Na al diverse webhosters gebruikt te hebben, ben ik al bij vele webhoster weggeaan, omdat ze mijn inziens te weinig support aanbieden, zolang het goed gaat (lees facturen kunnen sturen) zijn ze blij met je, maar als je dan maar ook een probleem hebt dan zijn ineens niet meer zo behulpzaam. Ik heb nu 1 domein in gebruik, tot op heden snelle Service en zeer behulpzaam. Tot nu toe steeds de juiste oplossingen aangeboden, dus ik denk dat ik mijn andere 47 domeinen ook maar snel ga verhuizen! Heb er een goed gevoel bij! Er word duidelijk mee gedacht, zijn erg behulpzaam en persoonlijke Service. Hou deze service vast en je hebt er een jarenlange klant bij!

Raymond

Goede prijs/kwaliteit en service, korte lijntjes en proactief, wij doen honderden website en dat gaat goed op de webhosting van Webmedia, heel blij mee!

Max van der Zee

Zeer professionele partij m.b.t. van hosting en server beheer

Raoul van Harpen
CONTACT OPNEMEN

Interesse in een van onze diensten?

Contact opnemen