Wie jarig trakteert, gebruik de kortingscode: "Jarig2023"
HostingProf HostingProf logo

Wij zijn HostingProf

Bij HostingProf denken we graag mee aan de beste oplossing voor jouw online bedrijf! Vraag vrijblijvend jouw offerte aan of neem contact op .

HostingProf is een totaaloplossing voor iedereen met een eigen website. Of het nu gaat om een bedrijfswebsite, een webshop of een project: je wilt dat je website snel, veilig en altijd bereikbaar is. Welkom bij HostingProf, een specialist in hosting.

WIE ZIJN JULLIE?

Waarom HostingProf?

Bij HostingProf vinden we het belangrijk dat iedereen een eigen plek op het internet kan claimen. Daarom helpen we het MKB, freelancers en ondernemers. We bieden veilige, goedkope en snelle hosting aan. Al sinds jaar en dag zorgen we ervoor dat je website op ieder platform goed werkt. Een goede, snelle website levert je bezoekers of nieuwe klanten op. De moeite waard, dus.

We hebben een uitgebreid aanbod aan webhosting. Zo verzorgen we niet alleen shared hosting, maar bieden we ook VPS, dedicated servers en colocatie aan. Natuurlijk zorgen we voor automatische back-ups, ondersteunen we verschillende PHP-versies en bieden we nog tal van andere voordelen.

Omdat echt iédereen een website moet kunnen beheren, werken we met overzichtelijke omgevingen en met specialisten op onze support. Zo kunnen we iedere vraag beantwoorden en ieder probleem snel oplossen. Jij kunt aan de slag met je project of onderneming en wij nemen al je zorgen uit handen. Dat is nu de service van HostingProf.

Team
Ervaringen

Deze klanten waren je voor!

Top service, vaste systeem beheerder die zich inzet voor mijn bereikbaarheid.

Niels Hamelink

Zeer professionele partij m.b.t. van hosting en server beheer

Raoul van Harpen

Gevraagde diensten goed uitgevoerd. Zeer tevreden en zeer goed en snel geholpen.

Ramon Grem

Alles goed & snel geregeld! Wat ook fijn is dat ze bij support vragen snel reageren en pro actief met je meedenken!

Roel Creemers

Server in colocatie gezet bij Hostingprof en nog geen seconde spijt gehad. 100% professionele service! Een aanrader voor iedereen.

Mustafa Kutlu Eigenaar Talistech

Zeer prettige service, regelen het echt direct!

Michel Verschoor

Goede prijs/kwaliteit en service, korte lijntjes en proactief, wij doen honderden website en dat gaat goed op de webhosting van Webmedia, heel blij mee!

Max van der Zee

Na al diverse webhosters gebruikt te hebben, ben ik al bij vele webhoster weggeaan, omdat ze mijn inziens te weinig support aanbieden, zolang het goed gaat (lees facturen kunnen sturen) zijn ze blij met je, maar als je dan maar ook een probleem hebt dan zijn ineens niet meer zo behulpzaam. Ik heb nu 1 domein in gebruik, tot op heden snelle Service en zeer behulpzaam. Tot nu toe steeds de juiste oplossingen aangeboden, dus ik denk dat ik mijn andere 47 domeinen ook maar snel ga verhuizen! Heb er een goed gevoel bij! Er word duidelijk mee gedacht, zijn erg behulpzaam en persoonlijke Service. Hou deze service vast en je hebt er een jarenlange klant bij!

Raymond

Overzichtelijk, duidelijk en zeer klantvriendelijk.

Tarik Özdemir

Snelle support, goede service! Mis alleen automatische incasso. Dan zou het 5 sterren zijn. Tevreden met de diensten van HostingProf. Aanrader!

Erwin

Kenneth was erg behulpzaam toen ik mijn domeinen wou overzetten naar zijn webhosting. Dat geeft vertrouwen dat iemand steeds met je meekijkt en duidelijke uitleg geeft. Het heeft hem zeker uren gekost om mij daarbij te helpen en daar vraagt hij geen een euro extra voor. Echt een ondernemer met hart voor de zaak!

Jordie Scheepers

Websites waren niet meer beschikbaar voor onze regio. Na een week was het nog niet opgelost. Uiteindelijk is het daarna met een nieuw ip op de server opgelost, heel fijn. Al die tijd snel reactie op vragen, behulpzaam, aardig en oplossingsgericht te woord gestaan. Goede support!

DPM

Recent klant geworden. Heel fijne oplevering en snelle ondersteuning.

Bert
CONTACT OPNEMEN

Interesse in een van onze diensten?

Contact opnemen